Evlilik öncesi araştırma yaptırmanızın önemi

 Evlilik evveli tahkîkat düşünmeniz gereken ikaz işaretleri


Evlilik, bir insanın hayatının en büyük kararıdır. Bu, herkes amacıyla en ileriye dönük hadise ve yaşamın gelecekteki seyrini değiştiren ya da belirleyen tek karar. Evlenmek ve temas içersinde olmak iki değişik yöndür. Çok iyi tanıdığınızı düşündüğünüz birisi ile  evlenebilirsiniz, fakat evlilikten sonra işler beklediğiniz gibi olmayabilir. Evlilik evveli tahkîkat, doğru aşaması atıp atmadığınıza karar vermenize yardımcı olmada büyük bir rol oynar.


Evlilik evveli tahkîkatyı düşünmeniz gereken ikaz işaretleri

Aranacak ikaz işaretleri:

Eski günlerde, evlilikleri ayarlamak bir trenddi. Anne babanız gelini ya da damadı, ailelerini tanıyordu ve şuurlu bir karar alacaktı. 21 gel st yüzyılda, işler değişik bir hal almış. Pek çok özgeçmiş kontrolünden sonra evlilikler bundan sonra ebeveynlerimiz doğrulusunda düzeltilmiyor. Aşk evlilikleri gerçekte hatalı değildir, fakat bir kuşku öğeyi taşır. Geçmişte oluşturulan bütün kontrollerden sonra bozulabilecek olan yalnızca aşk evliliği değildir. İşte evlilik evveli tahkîkatnın muhakkak düşünülmesi gerekliliğini gösteren ikaz işaretleri.


Şüpheli davranışlar, sizi arkadaşlarıyla tanıştırmamak ya da sizi evine götürmekten ya da ev numarasını paylaşmaktan kaçınmak.


Bir şeyleri açıklığa kavuşturmaya çalıştığınızda suçlayıcı davranış ya da savunma yaklaşımı.

Unutkanlık ya da sık sık yalan söyleme hadiseları.

İş yerinde garip saatler ya da size karşı fiziksel bir çekim yok.

Geçmişle alakalı konuyu gündeme getirdiğinizde geçmişi tartışmaktan ya da savunmaya geçmekten kaçınmak

Sizi partilere ya da aile fonksiyonların götürmekten kaçınmak

Nerede olduğunuzu sıksık olarak takip edin.

Açıkça takıntılı ya da müdahaleci olmak.

Yukarıdaki ikaz işaretlerinden rastgele birini fark ederseniz, ikaz almalısınız. En muazzam ve kusursuz temasa sahip olabilirsiniz, fakat bir şey sizi kuşkulendiriyorsa , İstanbul, Ankara, İzmir  ya da hangi kentte ikamet ederseniz edin özel bir dedektiflik bürosuna başvurmayı düşünmelisiniz .


Sonuç

Geçmiş kontrolleri, rastgele bir evlilik ittifakının mühim bir parçasıdır. Evliliğe dönüşebilecek ciddi bir temas içersinde olduğunuzu düşünüyorsanız ve daha sonra evlilik evveli tahkîkatyı düşünün. Hayatınızda yalnızca bir kez evlenirsiniz, özel bir dedektiflik bürosuna başvurma korkusundan hatalı karar vermeyin. Gizli bir şekilde çalışırlar ve kimliğinizi ya da hizmetlerini ne nedenle işe aldığınızı açıklamazlar. Bu nedenle, ikaz işaretlerini fark ederseniz, evlilik evveli tahkîkat öneme alınmalıdır.

evlilik araştırmaları

Yorumlar

Popüler Yayınlar