Evlilik öncesi araştırmalar nasıl yapılır?

 Tek bir dedektif ajanın, zor halleri çözüme ulaştırmak amacıyla yanısıra bir sekreterle beraber aylarca dava üstünde çalıştığı günler geride kaldı. Günümüzde, detaylı alanlardan bir dizi profesyonelin bir davayı çözüme ulaştırmak amacıyla benzersiz uzmanlıklarıyla bir araya geldiği özel tahkîkat kurumları meydana çıkmıştır. Günümüzün online flört neslinde, çok sayıda müstakbel çift ve hem de ebeveynler, evlilik evveli tahkîkatlar amacıyla özel tahkîkat kurumlarından yardım arıyor. Müstakbelinizin diğer birisi ile  bir ilişkia girdiğini düşünüyorsanız, evlilik evveli kontroller yapmanız ve şüphenizi gidermeniz sizin amacıyla çok daha önemlidir .


Soruşturma nasıl başlıyor?

Başlangıçta, şüphelinin adı, adresi ve fotoğrafıyla profesyonel bir dedektiflik bürosuna başvurmalısınız. E-posta kimliği, etkileşim numarası, vasıta ayrıntıları, istihdam profili, Facebook profili vb. Gibi ek ayrıntılar sağlamanız istenebilir. Ancak, çok detaya sahip değilseniz endişelenmenize lüzum yok. Sadece asli verileri sağlayın ve temsilciler daha çok bilgi edinmek amacıyla iş başında olacaklar.


Soruşturma nasıl yapılıyor?

Soruşturma sağduyulu bir şekilde gerçekleştirilir ve rastgele bir noktada müşterinin ayrıntıları açıklanmaz. özel dedektif  faaliyetlerin, incelemelerın, gözlemlerin, sosyal medya analizlerinin vb. Bir karışımını içerir. Özel görevliler uzmandır ve şüphelinin ailesi, arkadaşları ya da komşuları ile rastgele bir direkt olarak ilişki kurmazlar. Bu insanların önyargılı bir fikirleri olabilir ve onların girdileri, evlenmek ya da evlenmemek, doğru kararı vermenize yardımcı olmayabilir. Konu hiçbir noktada kimliğinizi öğrenmeyecek ve anonim kalacaksınız. Kimliğinizi güvenilirğini sağlamak ve verilerinizi güvenilir bir şekilde muhafaza etmek amacıyla oluşturulan evlilik evveli tahkîkat ve dedektiflik yeminidir.


Akçayel Dedektif Bürosu'na 

 tahkîkat hizmetleri, İstanbul, Ankara, İzmir, Lefkoşa, Girne, Bursa gibi metro şehirlerinde evlilik evveli tahkîkat amacıyla en tanınan özel dedektiflik bürolarından biridir. Ajans, deneğin ilişki durumunu, olumsuz ya da alakalı alışkanlıklarını, sahip olunan ve önceki istihdam kontrollerini, gelir ayrıntılarını, aile geçmişini, sosyal durumunu, kişilik özelliklerini, sıhhat durumunu, eğitim geçmişini denetimini ve sabıka geçmişi denetimini anlamanıza yardımcı olacaktır. Bütün bu bilgiler, şuurlu bir karar vermenize yardımcı olacaktır. Evlilik hayatın büyük bir kararıdır ve yankıları yıkıcı olabileceğinden kimse bu kararda hatalı gitmek istemez. Bu nedenle, ister görücü usulü bir evlilik ister aşk evliliği gerçeklştirmeyi planlıyor olun, incelemeler amacıyla Akçayel özel dedektiflik bürosuna danışın. Evlenmeden önce emin olun.


Yorumlar

Popüler Yayınlar