evlilik öncesi araştırmalar ne kadar yaygındır?

İstanbul'da  evlilik evveli tahkîkatlar ne kadar yaygındır

Buradaki enteresan gerçek şu ki, pek çok insan bilişim pazarında çalışanların hayat tarzını bilmiyor. Ebeveynlerin çoğu, müstakbel damat / gelinleri aynı alandan geldiği zaman boşanma şansının daha az olduğunu düşünürken. Fakat bireyin karakteri, aile işlemişi, çalışma hali, temas hali vb. Evlilikten evvelce meydana çıkmazsa evlilikten sonra boşanmaya yol açabilecek diğer faktörler de vardır. Bu, Pune'deki evlilik evveli tahkîkatnın vakitle artmasının ana namacıylalerinden biridir. Birinin potansiyel müşterinin bütün bulgularini / ayrıntılarını tek başına toplaması zor olduğundan. Evlilik evveli bir tahkîkat yürütmek, müstakbel gelininizin / damadınızın bütün lüzumlu ayrıntılarını almanıza yardımcı olacaktır. İstanbul'da şahsi bir özel dedektif tutmak, alttaki konularda bir arka plan denetimi yapmanıza yardımcı olacaktır:


1. İlişki hali

Genelde insanlar işlemiş temas detaylarını açıklamazlar. Büyük bir bağı paylaşana kadar katiyen bir bireyi tanımazsınız. Özel bir dedektiflik bürosu çalışanları, saklı bir nöbet tutacak ve işlemiş temasını meydana çıkarmaya yardımcı olacak bütün lüzumlu ayrıntıları alacaktır.


2. Doğa / alışkanlıklar

Bir şahıs bazı durumlarda çok agresif ya da bencil olabilir. Bir insanı neyin tiksindirdiğini bilmek mühimdir. İstanbul gibi bir şehirde,  çalışan insanlar gece vardiyası yapıyor ve kötü alışkanlıklara sahip olma mümkünlülüğü daha yüksek olanlar, Pune'daki özel bir dedektif ajan doğrulusunda denetim edilip doğrulanabiliyor. Bir şahıs içki, sigara ya da rastgele bir madde bağımlılığına karışırsa, ileride kritik bir meseleye namacıyla olabilir.


3. Aile Geçmişi

Gelin / damattan sonra en mühim ikinci şahıs aile üyeleridir. Ailenin rastgele bir yasadışı işgale karışıp karışmadığı ya da rastgele bir mülkü bulunup bulunmadığı. Bütün bulgular doğrulanabilir ve alakalı bir kanıtla denetim edilebilir.


Sonuç

Yıllarca evleneceğiniz bir bireyi tanıyor olabilirsiniz ama işler her an alt üst olabilir. Kendinizi İstanbul'da, kimliğinizi ifşa etmeden saklıca araştırmayı yürütecek bir Evlilik Öncesi Soruşturma ile sakinleştirmeniz daha iyidir. Bu amaç ile  devam edin ve ipi lüzumlu destekle yürüyün.

Yorumlar

Popüler Yayınlar