Karın seni aldatıyor mu?

 her şey güzel. İşinde iyi ve mutlu oluyorsun. Belki okula giden bir çocuğunuz var. Karınız kariyerinde iyi gidiyor ve kartlarda yaklaşan bir terfi var. Yaşam güzel, gerçekte hiç bu kadar iyi olmamıştı. Böyle bir hali hayal edin. Sekiz ya da on senelik evlilikten sonra aşk hala devam ediyor mu? Sana sık sık dikkatini işaret ediyor mu? Hala evliliğin ilk günlerinde bulunduğu gibi sana bakıyor ve en sevdiğin yemeği pişiriyor mu? Sorular fazladır ve üstünde baş yoran sizsiniz.


Uyarı işaretleri

Partnerinizin diğer bir yerde aşkı bulduğunu gösteren bir dizi ikaz işareti vardır. Arkadaşlarıyla dışarı çıkmak amacıyla seninle çıkmaktan daha sık mazeret mi uyduruyor? Size büro pikniği bulunduğunu ve daha sonra ziyaret ettiği yerin fotoğrafını göstermediğini söylüyor mu? Çağrınızı görmezden geliyor ve havuzdaymış gibi bir bahane mi uyduruyor ve o bölgeye telefon girmesine izin verilmiyor mu? Tatil olmasına karşın cumartesi günleri işe gidiyor mu? Arkadaşlarıyla bir tatil köyüne çıkıp eve gelip tatil köyünde izlediği son film ile alakalı konuştuğunu mu söylüyor? Biliyorsunuz ki tiyatroda bir sinema gibi yalan söylüyor, diğer yerde açıkça gösterilmeyecek. Birçok ikaz işareti vardır, fakat sadece uyanık bulunduğunuzda fark edeceksiniz. Bir temasta vakitle ayrılmak daha kolaydır.


Sonuç

Karınızın evlilik dışı bir teması olmasından şüpheleniyorsanız, boşanmayla alakalı ve evlilik ardından tahkîkat ve dedektiflik bürosuna başvurmayı düşünün . Bu tür bir mesele, bilhassa çocuk velayeti söz konusuysa, komplike ve titiz olabilir. Bu nedenle, eşinizle yüzleşmeden evvelce özel bir dedektiflik bürosundan yardım almanız daha iyidir. Yanınızda olan bütün kanıtlarla, evlilik dışı bir temas yaşamayı reddetmeyeceğinden eminsiniz ve hayatınızın gelecekteki gidişatına siz karar verebilirsiniz. Ya beraber kalmaya devam edebilir ya da meşru bir ayrılık seçebilirsiniz. Veteran Investigation Services, Mumbai, Pune, Kolkata, Delhi, Bangalore, Haydarabad, Noida, Ahmedabad, Jaipur ve Chennai gibi Hindistan'ın bütün büyük şehirlerinde Boşanmayla İlgili / Evlilik Sonrası Soruşturma hizmetleri sunmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar